En son konular | » BEETHOVEN..Paz Mart 06, 2011 1:29 pm tarafından heval» CAN YÜCEL..Paz Mart 06, 2011 1:27 pm tarafından heval» CHARLES BUKOWSKYPaz Mart 06, 2011 1:25 pm tarafından heval» ZAMAN KİMDE TÜKENİRPaz Mart 06, 2011 1:20 pm tarafından heval» V for vendettaPaz Kas. 21, 2010 1:14 pm tarafından heval» hoşgeldin dilekCuma Kas. 19, 2010 10:16 am tarafından heval» HANGİSİ DAHA ZORPerş. Kas. 18, 2010 11:53 am tarafından heval» HİKAYELER.Perş. Kas. 18, 2010 11:46 am tarafından heval» KUMARBAZ..Salı Ekim 05, 2010 9:55 am tarafından heval» ALAMUT KALESİ HASAN SABBAHSalı Ekim 05, 2010 9:50 am tarafından heval» GİDECEKSİN BİLİYORUMSalı Ekim 05, 2010 5:56 am tarafından heval» hoşçakal..Cuma Ağus. 27, 2010 5:18 am tarafından heval» aramıza katılan özlemeCuma Ağus. 27, 2010 5:00 am tarafından heval» nana.......C.tesi Ağus. 07, 2010 11:25 am tarafından heval» GiderayakPtsi Haz. 07, 2010 7:15 am tarafından sıdıka |
akısı | |
Istatistikler | Toplam 46 kayıtlı kullanıcımız var Son kaydolan kullanıcımız: banderas_hsyn
Kullanıcılarımız toplam 350 mesaj attılar bunda 310 konu
|
özür dileriz | |
|
| BİTTİ..... | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
heval
Mesaj Sayısı : 137 Yaş : 46 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: BİTTİ..... Salı Nis. 28, 2009 8:45 am | |
| Hani herşeye alışıyor insan, sevginin en heybetli yerinde. aşkın kavurucu sıcağında, senden hep uzak olduğuna inandığın, bir bitti salını verir. bilmediğin konduramadığın uzaklıktan herşey yaşanmıştır o kadar güzellikler vardır ki yaşanmışlığın içinde bu bitti de nerden çıktı dersin yüreğini orta yerinden çatlatan bu sızıda neyin nesi? daha dün bu kadar güzelken herşey yada sabahın bir vakti o güzelim aşka uyanmışken öyleyse bu bittide neyin nesi? daha dün aşkı yere göğe sığdıramazken şimdi bu aşk acısıda ne aşk böyle birşey mi? tam ona alıştığın vakit herşey bitmelimi bitti aşk için bu kadar karanlıktayken bu kadar uzakken herşey bittiye öyleyse neden neden bitebilmeli aşk | |
| | | denizQ62
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 41 Nerden : istanbul Reputation : 0 Kayıt tarihi : 28/04/09
| Konu: Geri: BİTTİ..... Salı Nis. 28, 2009 12:28 pm | |
| o guzel yüregin saglik heval can gercekden duygularla yazilmiş dizeler tskler o guzel yüregin saglik eline saglik | |
| | | diaspora Admin
Mesaj Sayısı : 146 Yaş : 39 ruh hali : Reputation : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: AFFET BENİ Çarş. Nis. 29, 2009 1:30 pm | |
| Bazen insanlar sevdiklerinin zarar görmemesi adına bir takım kararlar aldıklarını zannederler, kendilerince doğru fakat sevdiklerinin habersiz olduğu onları yaralayan kararlar..Bir saniye belki bir dakika acıtıyor insanın yüreğini. Hata yaptığını;yüreğine saplanan acıların, beynini kemrircesine gözlerine dolup, yüreğin kan ağladığında anlıyorsun...Beraber yürüdüğün yolda tökezleyip düşüyorsun aniden, nefes alamıyorsun, gözlerin doluyor ve tam yüzü koyun yere kapaklanacakken ılık bir nefes hissediyorsun yüzünde, gözlerin doluyor, yüzünü kaldırıo bakacak kadar yüzün olmuyor sende...Düşüyorsun başını vurduğıun o soğuk zemin tüm vücuduna işliyor, öyle sarsılıyorsunki öyle hissediyorsunki acının en katmerlisini, onsuz yüreğinin olmayacağını anlıyorsun, atmıyorki kalbin bir saniye bir dakika bile hatta, yıkılıyor dünyan olmasaydı böyle diyorsun olmamalı böyle diyorsun, bu ona yapabileceğin en büyük haksızlıktır diyorsun en büyük zararı böyle vereceksin diyorsun, yüreğin daha fazla onsuz atamıyor... Sana yaşattığım bu acılar için affet beni,ne sana olan sevgimde ne de inancımdan hiçbirşey eksilmedi, eksilmeyecekte...Ben bitti diyemedim bitmedi sana olan sevdam bitmedi hasretin BİTMEDİ HİKAYEMİZ,BİTMEDİ AŞK,BİTMEYECEK, BU YÜREK BİTMEDİKÇE! SENİ TÜM YÜREĞİMLE ÖYLE ÇOK SEVİYORUMKİ... , LÜTFEN AFFET BENİ.. . | |
| | | heval
Mesaj Sayısı : 137 Yaş : 46 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: cevap Perş. Nis. 30, 2009 4:24 am | |
| gözüm çok etkilendim yazından emin ol sevdiceğinde okursa seni affeder. eee buda aşkın başka yüzü, serde genç olmak vardı sağlık olsun bunlar geçer ama aşk büyür yaptığın her hata aşkını daha güçlü kılar bunlar birer sınavdır hayatın sana bahşettiği sevdiceğin şanslı kızmış ne diyeyim | |
| | | | BİTTİ..... | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |